Over

In ’t kort over Yvonne Christ:

Voor Yvonne was het in de 90e toen ze als inkoper naar Zuidoost Azië ging en de achterkant van de mode industrie zag. Deze ervaring deed haar beseffen dat er dingen moeten veranderen!

In het jaar 2018 richtte Yvonne Christ YCBS op, haar eigen Brand Studio. In samenwerking met ontwerpers en merken wil Yvonne nieuwe wegen bewandelen om op verantwoorde wijze te producten te realiseren. 

Meer over YCBS

YCBS geeft vorm aan nieuwe manieren om een positieve en significante impact te hebben binnen de toeleveringsketen. Dat doen we door de juiste materiaalkeuzes , eerlijke communicatie en het vermijden van greenwashing.

We zijn ervan overtuigd dat merken aandacht moeten besteden aan ethische en duurzame normen. Wij geloven dat de enige wenselijke versie van welzijn inclusieve welzijn is, gecreëerd door eerlijke samenwerkingen. We geloven ook dat je als modemerk veel meer kunt zijn dan alleen een leverancier van kleding en daarom willen we een positieve en inspirerende invloed hebben op de huidige samenleving door inspirerende boodschappen over te brengen via jullie merk.

Noodzakelijke kennis van de schoen- en mode-industrie hebben wij in huis. 

Consulting & Mentoring

Expertise en ervaring  opgebouwd in 30 jaar, kan jullie product naar het volgende niveau brengen. Laten we kijken naar innovatie, het beperken van risico’s en ondertussen werken aan de gewenste groei.

Ontwerp-proces & planning

Wij  adviseren brands en designlabels door hen te begeleiden bij verschillende processen. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Met onze praktijkervaring en een gedegen planning kan elk team aan de slag om een collectie te realiseren binnen een gestelde tijd.

In-house coaching

Waarmee kunnen wij helpen: 

  • Time Management 
  • Productie vraagstukken 
  • Concept Development
  • Fabric Sourcing 
  • Range- planning 
  • Product specificatie
  • Mood Boards  

Bel of mail voor een afspraak!

Quick Contact